Huttenbouwfeest

Wie droomt er niet van zijn eigen hut op een geheime plek diep in het bos? Hutten doen je fantasie op hol slaan! Ben je een jager uit de oertijd die leeft van de natuur, vuurstenen maakt en kruidenmengels brouwt? Ben je een indiaan die rituelen uitvoert rondom zijn tipi, prooien jaagt met pijl en boog en danst onder de volle maan? Of ben je een ridder uit de middeleeuwen, die zijn vijand bespioneert, kastelen verovert en vecht met zijn tegenstander?

Vertel het me en samen gaan we op zoek naar de perfecte plek voor de hut. We maken een plan van aanpak, verdelen taken en gaan aan de slag! We gaan helemaal op in het door jou gekozen thema en voelen ons écht holbewoner, indiaan of ridder. Dit feestje is voor jongens en meiden die niet bang zijn van een beetje modder, want één ding is zeker: we worden vies!

Heb je een eigen thema-fantasie? Laat het weten en we maken van jouw fantasie een echt themafeest!

Inbegrepen_huttenbouwen

Kies je voor een actief of compleet kinderfeestje?

Actief betekent dat je hele feestje zich buiten afspeelt. We ontmoeten elkaar bij de Veldkeuken, ons start- en eindpunt. Met zijn allen gaan we op speurtocht door het bos en doen we allerlei stoere spellen! Tussendoor krijgen de kinderen een kleine snack en wat te drinken, en aan het einde een leuke verrassing voor mee naar huis!

Compleet betekent nul zorgen voor de ouders van de jarige! Ouders mogen hun kinderen brengen bij speelweide het Vogelnest (binnenlocatie in Oud Amelisweerd). We starten het programma met een lekkere snack, we zingen voor de jarige en de cadeautjes worden uitgepakt. Op de voorleeszolder wordt het speurtochtverhaal verteld en dan gaan we op pad! Moe maar voldaan van het spelen in de frisse buitenlucht keren we terug bij het Vogelnest om daar een simpel avondmaal te nuttigen! Met een cadeautje in de hand kunnen alle kinderen hier weer worden opgehaald.

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk alle thema’s onder het kopje Kinderfeestjes. Voor inspiratie bekijk ook mijn blog en Facebook.

Actief: €135,-

Compleet: €215,-

Adviesleeftijd: 6 – 9 jaar

Duur: 2,5 uur

Locatie: Oud Amelisweerd, Bunnik

Reserveer nu!

 

 

Comments are closed.