Natuur ontdekkingstocht

De natuur is prachtig. De natuur leeft, beweegt en verandert en heeft daarom elk seizoen een ander gezicht en een ander verhaal. Moet je nagaan wat je allemaal kunt ontdekken in het prachtige bos van Oud Amelisweerd! Paddenstoelen en kastanjes in de herfst, kikkervisjes en vogelnesten in de lente, bevroren plassen en ijskristallen in de winter, volop bloemen in de zomer!

Deze speurtocht is voor de allerkleinsten, en bedoelt om de natuur je te laten verwonderen. Om te kijken of jij over een omgevallen boom durft te lopen, een slak durft te pakken en je met je neus in een holle boom te gluren. Ga je met me mee?

Inbegrepen_natuur

Kies je voor een actief of compleet kinderfeestje?

Actief betekent dat je hele feestje zich buiten afspeelt. We ontmoeten elkaar bij de Veldkeuken, ons start- en eindpunt. Met zijn allen gaan we op speurtocht door het bos en doen we allerlei stoere spellen! Tussendoor krijgen de kinderen een kleine snack en wat te drinken, en aan het einde een leuke verrassing voor mee naar huis!

Compleet betekent nul zorgen voor de ouders van de jarige! Ouders mogen hun kinderen brengen bij speelweide het Vogelnest (binnenlocatie in Oud Amelisweerd). We starten het programma met een lekkere snack, we zingen voor de jarige en de cadeautjes worden uitgepakt. Op de voorleeszolder wordt het speurtochtverhaal verteld en dan gaan we op pad! Moe maar voldaan van het spelen in de frisse buitenlucht keren we terug bij het Vogelnest om daar een simpel avondmaal te nuttigen! Met een cadeautje in de hand kunnen alle kinderen hier weer worden opgehaald.

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk alle thema’s onder het kopje Kinderfeestjes. Voor inspiratie bekijk ook mijn blog en Facebook.

Actief: €115,-

Compleet: €185,-

Adviesleeftijd: 4 – 6 jaar

Duur: 2 uur

Locatie: Oud Amelisweerd, Bunnik

Reserveer nu!

 

Comments are closed.