Vleermuizenspeurtocht

Vleermuizen leven in grotten, forten en kelders. Het zijn nachtdieren. Ze slapen dus als jij wakker bent en andersom. Het is lastig om ze te vinden, maar in het bos van Oud Amelisweerd komen de vleermuizen erg graag. Het gebied is zelfs beschermd vanwege de vleermuizen! Dé perfecte plek dus om van alles te ontdekken en leren over deze boeiende beestjes!

Inbegrepen_vleermuizen

Kies je voor een actief of compleet kinderfeestje?

Actief betekent dat je hele feestje zich buiten afspeelt. We ontmoeten elkaar bij de Veldkeuken, ons start- en eindpunt. Met zijn allen gaan we op speurtocht door het bos en doen we allerlei stoere spellen! Tussendoor krijgen de kinderen een kleine snack en wat te drinken, en aan het einde een leuke verrassing voor mee naar huis!

Compleet betekent nul zorgen voor de ouders van de jarige! Ouders mogen hun kinderen brengen bij speelweide het Vogelnest (binnenlocatie in Oud Amelisweerd). We starten het programma met een lekkere snack, we zingen voor de jarige en de cadeautjes worden uitgepakt. Op de voorleeszolder wordt het speurtochtverhaal verteld en dan gaan we op pad! Moe maar voldaan van het spelen in de frisse buitenlucht keren we terug bij het Vogelnest om daar een simpel avondmaal te nuttigen! Met een cadeautje in de hand kunnen alle kinderen hier weer worden opgehaald.

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk alle thema’s onder het kopje Kinderfeestjes. Voor inspiratie bekijk ook mijn blog en Facebook.

Actief: €135,-

Compleet: €215,-

Adviesleeftijd: 6 – 9 jaar

Duur: 2,5 uur

Locatie: Oud Amelisweerd, Bunnik

Reserveer nu!

Comments are closed.